Hae:
På svenska   
TOIMITUKSET JA PERUUTUKSET

Allkett toimittaa koko maailmaan. Toimitukset tehdään yhteistyössä postin ja niiden yhteistyökumppanien kanssa useissa muissa maissa ympäri maailmaa. Toimitukset  muille Euroopan maissa makssaa noin 20 EUR välillä riippuen tilauksen koosta. Allkett on maksuvastuussa, jos tavara vahingoittuu tai katoaa matkalla teille. Sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 14 päivän kuluessa. Jos tavara katoaa tai vahingoittuu kun palautat sen, niin sinä olet maksuvelvollinen. Jos sinä joka olet asiakas arvelet että toimitus viivästyy niin et enään halua tilauksen toimitusta, se on sinun vastuullasi että tilaus perutetaan näiden ehtojen mukaisesti. Peruutus sen jälkeen kun tilaus on lähetetty, ei ole mahdollista. Siinä tapauksessa kun tilaus on lähetetty, on asiakas velvollinen vastaanottamaan tilauksen. Peruutus on voimassa vasta kun asiakas on vahvistanut Allkett joko sähköpostitse tai puhelimella. Jos tavara on loppuunmyyty ilmoitettuun hintaan tai myyntierä loppu, on Allkett oikeus peruuttaa tilaus ja palauttaa maksun parhaalla tavalla. Allkett ilmoittaa asiakkaalle korvaavan tai jos vastaavia tuotteita on käytettävissä.

VAHVISTUS

Saatuamme tilauksesi lähetämme vahvistuksen omaan sähköpostiosoitteeseen. Siksi on tärkeää, että annat oikean sähköpostiosoitteen. Säilytä tämä viesti helpottamiseksi pitää yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilausvahvistus koskee myös takuukortiksi ostokseesi.

 

MAKSU

Voit tehdä ostoksia luottokortilla tai laskulla.

www.dibs.se

Allkett ei käsittele luottokortin numeroita.

KORTTIMAKSU

Voit maksaa Visa-tai MasterCardilla turvallisesti internetin kautta suoraan tilauksen. Maksu välittyy DIBS Payment Services AB salajärjestelmän tiukoin pankkinormien mukaisesti. Kortin tiedot lähetetään suoraan pankkiin ja ei voi lukea kukaan muu kuin pankki. Ei lisämaksua korttimaksuista. Kun maksat pankki/luottokortilla, ehtoja aletaan soveltaan heti, kunkorttimaksu on hyväksytty.

MAKSU LASKULLA

30 päivää

HINNAT

Kaikki näkyvät hinnat Allkett, ilman 25% ALV.

 

TILAUS

Tilaus mikä on tehty toisen henkilön nimissä ilman hänen suostumustaan, tai muuten, on seurauksena että Allkett kärsii taloudellista vahinkoa ja tehdään poliisi ilmoitus. Allkett varautuu hinnanmuutoksiin ja vääriin hintoihin ja loppuunmyyntiin. Jos tällaiset tapaukset ovat selvästi virheelliisä, se voi pakottaa Allkett peruuttamaan tilaus ja palauttaa maksetun tuotteen parhaalla tavalla. Tämä voidaan tehdä missä tahansa vaiheessa kun tällaisia virheitä havaitaan. Syy epäonnistumiseen on ilmoitettava selvästi kuluttajalle samassa yhteydessä kaupan peruuntuessa.

VALITUSEHDOT JA KATUMUSOIKEUS

Se sopii sinulle asiakkaana, että tarkistat tuotteen/tavaran, kun saat toimituksen että se on virheetön. Kun olet saanut tavaran ja toteat että se ei vastaa tilaamaasi, on vaurioitunut tai muu virhe, ota yhteyttä asiakaspalveluun 14 päivän kuluessa. Valitus on asiakaspalvelun sähköpostin info@allkett.se kautta tai yhteydenottolomakkeella. Anna tilausnumero ja syy valitukseen niin saamme takaisin takaisin sinulle pian ohjeet miten palauttaa tuote. Vialliset tuotteet palautetaan Allkett ja olisi kohdeltava ikäänkuin ne olisivat virheettömiä. On joka palautuksessa erittäin tärkeää, että tuote pakataan niin että se ei ole vaarassa vaurioitua. Yksityiskuluttajalla on kuluttajalaki mikä tarkoittaa että asiakkaalla on oikeus saada rahtivapaasti. Jos valitus ei  ole voimassa ja Allkett on maksanut rahti, veloitetaan toimituskulut. Jos syy valitukseen ja virheitä ei voida havaita on maksu 100-kr+ postikulut. Allkett varaa oikeuden vaihtaa viallisen tuotteen samaa mallia olevalla. Jos tuote on loppunut, saat rahat takaisin. Yksityisellä kuluttajalla on oikeus purkaa kauppa 14 päivän kuluessa siitä kun asiakas on saanut tavaroita etämyynnistä. Oikeus koskee lain mukaan vain, mikäli tuote ja sen alkuperäinen pakkaus voidaan palauttaa samassa tilassa. Jos kuluttajat käyttävät peruuttamisoikeuttaan ota yhteys Allkett saadaksesi osoitteen mihin lähettää tavarat. Palautusmaksun maksaa kuluttaja. Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana ota yhteys Allkett 14 päivän kuluessa saadaksesi tietoja korvauksista.HENKILÖTIEDOT

Kun olet ostoksilla, Allkett on tallentanut tietosi, että voit suorittaa ostoksiasi.Ostaessa tuotteet meiltä, sitoudut noudattamaan sopimusta. Allkett käsittelee kaikki henkilötiedot luottamuksellisina, mitään ei luovuteta kolmansille osapuoille. Sinulla on oikeus pyytää osaa tiedoistasi. Jos on jotain vialla, saat niitä muutettua tai poistettua. Voit hyödyntää tietojasi lähettämällä sähköpostia info@allkett.se

KULJETUSVAHINGOITTUNUT TAVARA

Jos tuote Allkett on vaurioituni t,oli vahinko näkyvä tai piilossa ,on se ilmoitettava välittömästi huolitsijalle (yleensä postipalvelu) 7 päivän sisällä. Siksi on tärkeää että huolellisesti tarkistat paketin kun se saapuu. Vahinko on myös kerrottava Allkett 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta.

TUOTEVALISTUS (INFO)

Allkett varaa oikeuden hinnanmutoksiin, hintavierheisiin, tuotetietoihin, tuotekuviin ja tarjouksiin, ilman ennakkoilmoitusta. Tuotekuvat ja yhteistiedot, jotka ovat käytettävissä, kuvaa tuotetta niin paljon kun mahdollista. Pidätämme oikeuden jos mahdolliset virheet näkyvät sivuillamme joita emme voi taata että kaikki kuvat vastaavat todellista ulkonäköä. Kuvat voivat vaihdella riippuen esim. väriasetuksistasi tietokoneessasi. Kaikki kuvatiedot tulisi nähdä luonnoksina jotka eivät takaa oikeaa ulkonäköä ja ominaisuuksia. Allkett ei vastaa painovirheistä, virhetiedoista ja virhemäärittelystä kaikissa Allkett tuotevalikoimissa.

VIRHEVASTUU

Allkett vastuu virheellisistä toimistuksista, on rajoitettua nykyisillä myyntiehdoilla. Allkett ei vastaa suoraan tai välillisesti esim. yhteensopimattomuus, myöhästymisestä, keskeytykset, tietojen menetys (tietokoneessa), lisä-tai muuta taloudellista haittaa.

FORCE MAJEURE

Allkett vapautetaan rangaistuksia ja muita seuraamuksia koskevan sopimuksen täyttämisen on estää, haittaa tai viivastyttää missään tilanteessa meidän hallinnassamme. Koska vapauttava tekijä katsotaan muun muassa valtion väliintuloa, uudet/uudistetut lainsäädännön puute valtion, sota, tulipalo, tulva, työvoima häiriöt, kieltoja, rajoituksia, sabotaasi, epäsuotuisat kuljetus tai sääolosuhteet tai toimittamatta jättämistä toimittajilta, ja yhtiö on alttiina rikolliselle toiminalle, joka vaikuttaa toimintaan.

OMISTUKSENPIDÄTYS

Kaikki tuotteet säilyvät Allkett omistuksessa, kunnes täysi maksu on suoritettu.

SOVELTAMINEN

Näitä ehtoja sovelletaan, jos Ruotsin tai muuta sovellettavaa lakia mikä ei ole ristiriidassa niiden kanssa. Yksiyiskuluttajia koskee kuluttajalaki kulutustavaroiden kaupassa ja etäkauppalaki jota myös suojaa kauppias. Lisätietoja tästä löytyy kuluttajaviraston verkkosivuilta, www.kov.se


VALINNAN VAPAUS

Kaikki petosyritykset ilmoitetaan poliisille ja Allkett varaa oikeuden perua kauppa jos sitä epäillään. Erimielisyydet näiden ehtojen mukaisesti sovelletaan Ruotsin lakiin.

Jos on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@allkett.se

ETKÖ LÖYDÄ HALUAMAASI ETIKETTIÄ?  OTA YHTEYS MEIHIN JOKO PUHELIMITSE : +46 (0)42-442 26 40 TAI SÄHKÖPOSTITSE: info@farosymbolernorden.se

Tavoitteemme on tulla Pohjoismaiden johtavaksi vaarallisten aineiden etikettien ja asiakaskohtaisten varoitusetikettien toimittajaksi.