Hae:
På svenska   

Osto- ja toimitusehdot

TOIMITUKSET JA PERUUTUKSET
Farosymboler Norden toimittaa kaikkialle maailmaan. Toimitukset tehdään yhteistyössä postin ja niiden yhteistyökumppanien kanssa useissa muissa maissa ympäri maailmaa. Toimitus muihin Euroopan maihin maksaa noin 20 EUR riippuen tilauksen koosta. Farosymboler Norden vastaa kuluista, jos tavara vahingoittuu tai katoaa matkalla teille. Sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 14 päivän kuluessa. Jos tavara katoaa tai vahingoittuu, kun palautat sen, niin sinä olet maksuvelvollinen. Jos  toimitus viivästyy mielestäsi asiakkaana niin pitkään, että haluat purkaa kaupan, sinun vastuullasi on peruuttaa se näiden ehtojen mukaisesti. Jos tilaus on jo lähetetty, sitä ei voi enää peruuttaa, ja asiakas on velvollinen vastaanottamaan sen. Kaupan purkaminen astuu voimaan vasta sen jälkeen kun asiakas on vahvistanut kaupan purkamisen Farosymboler Norden joko sähköpostitse tai puhelimella. Jos tavara on loppuunmyyty ilmoitettuun hintaan tai myyntierä on loppunut, on Farosymboler Norden oikeus peruuttaa tilaus ja palauttaa maksu sopivimmalla tavalla. 

VAHVISTUS
Saatuamme tilauksesi lähetämme vahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi. Siksi on tärkeää, että annat oikean sähköpostiosoitteen. Säilytä tämä viesti yhteydenpidon helpottamiseksi asiakaspalvelumme kanssa. Tilausvahvistus on myös takuutodistus ostoksestasi.

MAKSU
Voit tehdä ostoksia luottokortilla tai laskua vastaan.
www.dibs.se
Farosymboler Norden ei käsittele luottokorttitietoja.

KORTTIMAKSUT
Voit maksaa tilauksen turvallisesti Visa- tai MasterCard-kortilla suoraan Internetin kautta. Maksu toimitetaan DIBS Payment Services AB:n avulla pankkinormien mukaista turvallista salausjärjestelmää käyttäen. Kortin tiedot lähetetään suoraan pankkiin, eikä niitä pääse sen lisäksi lukemaan kukaan muu. Kortilla maksettaessa ei peritä mitään lisämaksuja. Kun maksat pankki- tai luottokortilla, myyntiehdot tulevat voimaan heti kun maksusuoritus on hyväksytty.

MAKSU LASKULLA
30 päivän maksuaika.

HINNAT
Kaikki hinnat näytetään Farosymboler Nordenin verkkokaupassa ilman 25 %:n alv:tä.

TILAUKSET
Jos tilaus on tehty toisen henkilön nimissä ilman tämän suostumusta tai muulla tavalla, joka aiheuttaa taloudellista vahinkoa Farosymboler Nordenille, asiasta tehdään rikosilmoitus. Farosymboler Norden on ilmoittanut hintansa varauksella mahdollisista hinnanmuutoksista, vääristä hinnoista ja loppuunmyynnistä. Jos jokin hinta on jostakin edellä mainitusta syystä virheellinen, Farosymboler voi joutua purkamaan kaupan ja palauttamaan mahdollisesti jo maksetun summan sopivimmalla tavalla. Tämä voidaan tehdä missä tahansa vaiheessa kauppaa, kun tällainen virhe havaitaan. Syy tapahtuneeseen virheeseen on kerrottava selvästi asiakkaalle kaupan purkamisen yhteydessä.

REKLAMAATIOEHDOT JA KATUMUSOIKEUS
Sinun on asiakkaana tarkistettava tavara sinulle toimitettaessa, että olet saanut oikean tavaran ja että saamasi tavara on ehjä.
Kun olet saanut tavaran ja todennut, että se ei vastaa tilaamaasi, on vaurioitunut tai siinä on jokin muu vika, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 14 päivän kuluessa. Reklamaatio tehtäessä asiakkaan on otettava yhteys asiakaspalveluumme info@farosymbolernorden.se sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Ilmoita tilausnumero ja syy reklamaatioon, niin ilmoitamme sinulle mahdollisimman nopeasti, miten voit palauttaa tavaran. UV vastus tekee tuotteistamme ei sovellu ulkokäyttöön yli 6 kuukautta. Valitukset luonteeltaan sellaisia, että tuotetta on käytetty yli 6 kuukauden iästä lähtien ilman ei hyväksytä.
Farosymboler Nordenille palautettavia tuotteita on käsiteltävä siten kuin ne olisivat ehjiä. Kaikissa palautuksissa on tärkeää, että tavara pakataan siten, ettei se voi rikkoontua. Kuluttajalla on suojanaan kuluttajansuojalaki, jonka mukaan viallisen tavaran saa palauttaa postimaksua maksamatta. Jos reklamaatio on aiheeton, ja Farosymboler Norden on maksanut palautusrahdin, asiakkaalta laskutetaan sekä lähetys- että palautuskulut. Jos palautuksen syy on reklamaatio, eikä asiakas pysty todistamaan, että tavara on virheellinen, asiakkaalta veloitetaan 100:- sekä lähetys- ja palautuskulut. 

Farosymboler Norden varaa itselleen oikeuden vaihtaa viallinen tuote samanlaiseen tuotteeseen.
Jos tuote on loppunut, saat rahat takaisin. Kuluttajalla on oikeus purkaa kauppa 14 päivän kuluessa siitä kun hän on vastaanottanut etäkaupassa ostetun tuotteen.
Oikeus on lain mukaan voimassa vain silloin kun tuote ja sen alkuperäispakkaus ovat alkuperäisessä kunnossaan. Jos haluat käyttää katumisoikeuttasi, ota yhteys Farosymboler Nordeniin, jolloin saat tavaran palautusosoitteen. Asiakas maksaa palautusrahdin. Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, ota yhteys Farosymboler Nordeniin 14 päivän sisällä  tavaran vastaanottamisesta, niin saat tiedot maksettavista korvauksista.

HENKILÖTIEDOT
Tehdessäsi ostoksia Farosymboler Nordenilta ilmoittamasi tiedot rekisteröidään, jotta voisit suorittaa ostosi. Meiltä ostaessasi sitoudut noudattamaan sopimustamme. Farosymboler Norden käsittelee kaikkia henkilötietoja luottamuksellisina, eikä mitään niistä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Sinulla on oikeus saada ote antamistasi tiedoista. Mikäli jokin tiedoista on virheellinen, sinulla on oikeus pyytää tämän tiedon korjaamista tai poistamista. Voit tarkistaa itseäsi koskevat tiedot lähettämällä pyynnön tästä osoitteeseen info@farosymboler.se

GDPR

Vi sparar följande persondata om våra kunder: 
Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.
Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.
Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

KULJETUKSESSA VAHINGOITTUNUT TAVARA

Jos Farosymboler Nordenin lähettämä tavara on vaurioitunut kuljetuksen aikana – riippumatta siitä, onko vika näkyvä tai näkymätön – vika on ilmoitettava välittömästi kuljetusliikkeelle (tavallisesti Postille), kuitenkin viimeistään seitsemän päivän sisällä. Sen vuoksi on tärkeää, että tarkistat paketin sen vastaanottaessasi. Kuljetusvahingot on ilmoitettava myös meille 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta.

TUOTETIETOJA
Farosymboler Norden sanoutuu irti kaikesta vastuusta, mitä tulee sen tekemiin hinnanmuutoksiin, virheellisiin hintoihin, tuotetietoihin, tuotekuviin ja tarjouksiin ilman mitään aikarajoitusta. UV vastus tekee tuotteet eivät sovellu ulkokäyttöön yli 6 kuukautta. Saatavana ovat tuotekuvat ja -tekstit kuvaavat tavaraa mahdollisimman hyvin. Teemme varauksiin mahdollisiin sivustolla oleviin virheisiin, emmekä voi taata, että kaikki kuvat vastaavat tarkalleen alkuperäistä tuotetta. Kuvat saattavat poiketa alkuperäisistä tuotteista tietokoneesi värisasetusten johdosta. Kaikki kuvien välittämä informaatio tulee nähdä kuvituksena, eikä se voi taata vastaavan alkuperäistä ulkonäköä ja ominaisuuksia. Farosymboler Norden ei vastaa painovirheistä, vääristä tiedoista eikä tuotekuvauksissa olevista virheistä missään sen tuotevalikoimassa esiintyvissä tuotteissa.

VIRHEVASTUU
Farosymboler Nordenin vastuu virheellisistä toimituksista rajoittuu nykyisiin myyntiehtoihin. Farosymboler Nordenilla ei ole mitään suoraa tai välillistä vastuuta esimerkiksi – mutta ei rajoittuen niihin – yhteensopimattomuudesta, toimitusten viivästymisistä, käyttökatkoksista, tietojen menettämisestä, lisätyöstä tai muusta taloudellisesta vahingosta.

FORCE MAJEURE
Farosymboler Norden vapautetaan vahingonkorvausvastuusta ja muista seuraamuksista, jos sopimuksen noudattaminen estyy, vaikeutuu tai viivästyy jostakin syystä, joka on sen valvonnan ulkopuolella. Vapauttavana tekijänä pidetään muun muassa viranomaisen suorittamaa toimenpidettä, uutta tai muuttunutta lainsäädäntöä, saamatta jäänyttä lupaa, sotaa, tulipaloa, tulvaa, työmarkkinahäiriöitä, kieltoja, rajoituksia, sabotaasia, haitallisia kuljetus- tai sääolosuhteita tai saamatta jääneitä toimituksia alihankkijoilta sekä tilannetta, jossa yhtiö altistuu sen toimintaan vaikuttavalle rikolliselle toiminnalle.

OMISTUSOIKEUSEHDOT
Kaikki tuotteet ovat Farosymboler Nordenin omaisuutta, kunnes maksu on suoritettu kokonaisuudessaan.

NÄIDEN EHTOJEN SOVELTAMINEN
Nämä ostoehdot ovat voimassa, ellei Ruotsin tai muun sovellettavissa olevan lain määräykset ole ristiriidassa niiden kanssa. Kuluttajaa koskee kuluttajaostoslaki sekä etäsopimuslaki, johon sisältyy myös myyvää yritystä koskeva suoja. Lisätietoja on Kuluttajaviraston verkkosivulla www.kov.se.

SOVELLETTAVAN LAIN VALINTA
Kaikista petosyrityksestä tehdään rikosilmoitus ja Farosymboler Norden varaa itselleen oikeuden purkaa kauppa tällaista epäiltäessä. Näitä ehtoja koskeva kiista ratkaistaan Ruotsin lain mukaisesti.

Lisätietoja saa asiakaspalvelustamme info@farosymbolernorden.se

ETKÖ LÖYDÄ HALUAMAASI ETIKETTIÄ?  OTA YHTEYS MEIHIN JOKO PUHELIMITSE : +46 (0)42-442 26 40 TAI SÄHKÖPOSTITSE: info@farosymbolernorden.se

Tavoitteemme on tulla Pohjoismaiden johtavaksi vaarallisten aineiden etikettien ja asiakaskohtaisten varoitusetikettien toimittajaksi.